کلود فلر چیست؟ در این مقاله از آموزش وردپرس و آموزش سئو به آموزش Cloudflare و بالا بردن امنیت سایت می پردازیم. کلود فلر (Cloudflare) واژه ای آشنا برای وبمسترها و واژه ای نا آشنا برای افرادی می باشد، که تازه با دنیای وبمستری آشنا شده اند. بالا بردن امنیت سایت بحثی است که همواره نزد صاحبان سایت ها مهم می باشد. کلود فلر سرویسی است که شما از طریق آن می توانید هم امنیت سایت خود را بالا ببرید، هم سرعت سایت خود را افزایش دهید. این سرویس جهانی هم به صورت رایگان و هم به صورت پلن های پیشرفته پولی عرضه می شود. در ادامه توضیحات بیشتری در خصوص کلود فلر (Cloudflare) و آموزش استفاده از Cloudflare در وردپرس باران ارائه خواهیم کرد.
فهرست
کلود فلر چیست؟
کلود فلر یک شبکه توزیع محتوا یا همان CDN می باشد. قبلا در یک مقاله جدا، شبکه توزیع محتوا را برای شما به صورت مفصل شرح دادیم. با آموزش هایی که در ادامه برای شما شرح داده خواهد شد، هنگامی که شما از سرویس کلود فلر استفاده کنید، زمانی که کاربر به سایت شما ورود می کند، ابتدا از کلود فلر عبور خواهد کرد. در نتیجه این کار اول از همه موجب جلوگیری از ورود ربات های غیر مجاز خواهد شد. کلود فلر از تکنولوژی ای به نام انی کست (Anycast) استفاده میکند تا کاربر را به نزدیک ترین سرور متصل نماید.
کلود فلر در حال حاضر بیش از 155 هزار دیتا سنتر در سرتاسر دنیا دارد. که موجب می شود تا کاربران در هر جای دنیا نزدیک ترین سرور به خود را پیدا کرده و به آن متصل شوند. در نتیجه تفاوت سایتی که از کلود فلر استفاده کیند با سایتی که بدون این سرویس کار خواهد کرد در لود سایت می باشد. عکس زیر این تفاوت را به صورت کاملا واضح بیان می کند.
مقاله تکمیلی: شبکه توزیع محتوا CDN چیست؟
تامین امنیت سایت با کلود فلر
یکی از مباحث مهم در بین صاحبان سایت ها، امنیت سایت می باشد. یکی از راه های کاربردی برای بالا بردن امنیت سایت استفاده از کلاد فلر می باشد. هنگامی که شما از کلود فلر استفاده می کنید، کاربر برای ورود به سایت شما ابتدا می بایست از سیستم کلود فلر عبور نماید. در نتیجه تفاوت کابر با ربات های مخرب در این جا تشخیص داده شده، و از ورود ربات های غیر قانونی به سایت جلوگیری خواهد کرد.
سایت کلود فلر
اما چگونه باید از این سرویس استفاده کرد؟ این سرویس در سایت کلود فلر به نشانی Cloudflare.com در دسترس همگان می باشد. شما با ورود به این سایت می توانید از سرویس های کلود فلر استفاده نمایید. کلود فلر در سه سطح Free, Pro, Business, Enterprise قابل استفاده می باشد، که هر کدام دارای ویژگی های خاص خود می باشد. اما شما می توانید با ثبت نام در این سایت، از نسخه رایگان که دارای امکانات بسیاری می باشد استفاده نمایید. اگر سایت پر بازدیدی دارید و امنیت سایت خودتان را می خواهید به صورت حرفه ای تضمین کنید، می توانید از پلن های دیگر کلود فلر با پرداخت وجه استفاده نمایید.
خرید کلود فلر ( خرید Cloudflare )
اگر قصد خرید سرویس های دیگر کلاد فیلر را دارید، و نمی خواهید از سرویس رایگان این سیستم استفاه کنید، می بایست از طریق پرداخت اینترنتی این سرویس را خریداری کنید. با توجه به اینکه پلن های کلود فلر به صورت ماهیانه و دلار می باشد، شما می بایست در ابتدا یک مستر کارت تهیه نمایید. برای تهیه مستر کارت می توانید به سایت هایی ایرانی که این خدمات را ارائه می کنند مراجعه نمایید. برای این کار به جستجو ساده در گوگل شما را به صورت کامل راهنمایی خواهد کرد. پس از تهیه مستر کارت و شارژ حساب خود، به راحتی می توانید یکی از پلن های سایت کلود فلر را خریداری نمایید.
مزایای کلود فلر
- بهینه سازی بهتر وب سایت
- افزایش امنیت بیشتر وب سایت
- امکان برسی کردن ترافیک سایت
- کاهش سرعت بارگزاری محتوا
- فشرده سازی کد های Java Script، CSS و HTML
- جلوگیری از حملات DDOS Protection و SQL Injection
- اتصال به نزدیک ترین سرور جهت بارگذاری سایت
- ارائه SSL رایگان برای برقراری ارتباط به صورت کاملا رمزگذاری شده (encrypted)
- و …
SSL رایگان کلود فلر Cloudflare
یکی از مزایای خوب کلود فلر، ssl رایگان است که این سرویس به کاربران خود ارائه می دهد. نکته بسیار جالب این است که این ssl در پلن رایگان هم برای کاربران در دسترس است.
شما میتوانید از 4 حالت مختلف SSL استفاده کنید که در ابتدا به توضیح آن پرداخته و در نهایت نحوه استفاده از آن ها را توضیح خواهیم داد.
- حالت OFF : در این حالت هیچ گونه گواهینامه امنیتی بر روی وب سایت شما قرار ندارد.
- حالت Flexible : ارتباط بین کاربر و کلودفلر امن شده ولی بین کلودفلر و سرور اصلی ارتباط به حالت http خواهد بود.
- حالت Full : ارتباط بین کاربر تا کلودفلر و کلودفلر تا سرور امن خواهد بود.
- حالت ( Full ( Strict : در این حالت از یک شرکت ثالث یک گواهینامه امنیتی تهیه کرده و بر روی کلودفلر نصب می کنیم.
حال با توضیحاتی که در بالا مطالعه کردید تفاوت بین گزینههای CloudFlare را تا قسمتی متوجه شدید، در ادامه توضیحات بالا را در قالب یک تصویر خواهید دید.
آموزش نصب کلود فلر
برای نصب کلود فلر و فعال سازی این سیستم در ابتدا وارد سایت CloudFlare شوید. سپس بر روی “Sign up” کلیک کنید تا وارد مرحله ثبت نام شوید.
در بخش “Get started with Cloudflare” ابتدا یک ایمیل وارد کرده و سپس در کادر بعدی یک رمز عبور قوی برای اکانت خود انتخاب نمایید
در بخش “Add your site” می باست دامین سایت خود را وارد نمایید.
در مرحله بعد بر روی “Next” کلیک کنید. در این مرحله یعنی “Select Plan” می بایست یک پلن را از بین چهار پلن انتخاب کنید. ما در اینجا پلن “Free” را انتخاب می کنیم. سپس بر روی “Confirm Plan” کلیک می کنیم.
بر روی رکورد هایی مانند MX هرگز کلود فلر ایجاد نمی گردد و کلا بدون ابر می باشد.
ترجیحا این موارد به صورت پیش فرض باشند و بر روی “Continue” کلیک نمایید.
در این مرحله به شما Nameservers های جدید ارائه خواهد شد که می بایست با Nameservers های قبلی خود عوض کنید. پس از تغییر بر روی “Continue” کلیک کنید.
نکته: تنظیم و ست شدن کامل DNS های کلود فلر بر روی دامنه معمولا 24 تا 72 ساعت زمان نیاز دارد.
تا اینجا بصورت کامل کلاد فلر بر روی سایت ما نصب شده است. به زودی آموزش قسمت های دیگر کلاد فلر در همین پست برای شما ارائه خواهد شد.
5 دیدگاه. دیدگاهی بگذارید
سلام
کلو فلر هاست هم هست یا اینکه باید خودمان هاست داشته باشیم ؟
با تشکر
سلام دوست من.
خیر کلود فلر از هاست شما مجزاست. شما ابتدا هاست رو خودتون خریداری می کنید و سپس سیستم کلود فلر رو روی سایت خودتون پیاده سازی می کنید.
موفق باشید
عرض سلام و حسته نباشید خدمت شما
وب سایتمان دارای ssl تجاری است و تنظیمات کلودفلر بر روی آن انجام شده است (SSL مربوط به کلودفلر را هم Flexible قرار داده ام). مشکل اساسی باز نشدن وب سایت بر روی دیوایس های ios بدون قندشکن است. یعنی وب سایت فقط روی دیوایس های دارای سیستم عامل ios باز نمی شود.
لطفا راهنمایی بفرمایید, ممنون.
سلام وقت بخیر.
متاسفانه تاکنون راه حل قطعی برای رفع این مشکل پیدا نشده. چندین دلیل میتونه داشته باشه. احتمال اول اینه که محدودیت هایی از سوی اینترنت ایران و آی پی های ایرانی اعمال شده چون با تغییر آی پی مشکل حل میشه. احتمال دوم اینه که بخاطر دیتاسنتری باشه که استفاده مبکنبد. برخی از دوستان که از هاست هتزنر استفاده می کردند با تغییر هاست خودشون مشکلشون حل شده. و احتمل سوم هم استفاده از فونت های گوگل هستش. در این مورد هم چندیدن گزارش وجود داره که با حذف فونت گوگل این مشکل رو حل کردند.
موفق باشید
با تشکر از شما
در وب سایت از فونت های گوگل استفاده نشده است. و دیتاسنتر وب سایت هم ایران سرور هست و زمانی که کلودفلر را غیرفعال می کنم وب سایت به درستی عمل می کنه ولی به محض فعالسازی باز هم این مشکل وجود داره!