[دانلود افزونه WordPress Importer]. به نام خدا. این بار در مرجع وردپرس به معرفی و آموزش افزونه WordPress Importer می پردازیم. این افزونه وردپرس یکی ار بهترین افزونه ها برای وارد نمودن محتوای یک سایت به یک سایت دیگر می باشد. با استفاده از افزونه WordPress Importer شما می توانید به راحتی و با چند کلیک محتوای آماده خود را وارد سایت نمایید. در این مقاله ابتدا به معرفی کامل این افزونه می پردازیم و سپس آموزش جامع درون ریزی توسط افزونه WordPress Importer را به شما ارائه خواهیم نمود. با ما در وردپرس باران برای دانلود افزونه WordPress Importer همراه باشید.
فهرست
افزونه Import وردپرس
افزونه WordPress Importer برای وارد کردن انواع محتوا از یک فایل مشخص می باشد. تاکنون این افزونه بیش از 26 میلیون بار دانلود شده است. افزونه Import وردپرس تاکنون در مخزن وردپرس بیش از 4 میلیون بار نصب موفق داشتنه است. این اعداد ذکر شده نشان از محبوبیت بالای این افزونه رایگان در وردپرس می باشد. تاکنون این افزونه بیش از 26 میلیون بار دانلود داشته است. در افزونه WordPress Importer می توان انواع محتوا را وارد نمود. در زیر لیست انواع محتوای مجاز برای Import کردن ذکر شده است.
- پست ها، صفحات و دیگر انواع پست های سفارشی
- نظرات
- زمینه های سفارشی و پست متا
- دسته ها، برچسب ها و اصطلاحات از طبقه بندی های سفارشی
- نویسندگان
در حالت کلی شما در ابزار های خود دو ابزار مهم و کاربردی دارید. یکی ابزار درون ریزی و یکی برون ریزی. اما این دو ابزار چه فایده ای دارند و هدف از قرار دادن آن ها در قسمت ابزار وردپرس چییست؟ در مقاله افزونه Import وردپرس به صورت کامل این دو ابزار را برای شما شرح خواهیم داد.
ابزار برون ریزی
این ابزار در مسیر برون ریزی → ابزار موجود می باشد. با کلیک بر روی برون ریزی وارد پنجره جدیدی خواهید شد که می توانید در اینجا یک فایل پشتیبان ایجاد نمایید. هنگامیکه روی دکمه “دریافت پرونده برون ریزی شده” کلیک کنید وردپرس یک پرونده XML برای شما میسازد تا روی رایانه خود ذخیره کنید. این ساختار، که وردپرس آن را WordPress eXtended RSS یا WXR میخواند، نوشتهها، دیدگاهها، زمینههای دلخواه و دستههای شما را در خود دارد. پس از آنکه پرونده را ذخیره کردید٬ میتوانید با بهکارگیری اش، محتویات این سایت را در یک سایت وردپرس دیگر درون ریزی کنید.
در این صفحه هم می توانید فقط نوشته ها و یا دسته بندی و … را به صورت تک تک انتخاب کنید و از آن خروجی بگیرید و هم می توانید با انتخاب “هر محتوایی” همهی نوشتهها، برگهها، دیدگاهها، زمینههای دلخواه، موارد متفرقه، فهرستها و نوشتههای سفارشی را انتخاب کنید.
ابزار درون ریزی
این ابزار برعکس ابزار بالا می باشد. یعنی برای وارد کردن محتوای شما از یک سایت دیگر می باشد. یعنی شما با داشتن فایل XML به راحتی و در عرض چند دقیقه می توانید تمامی محتوا های خود را بازگردانی نمایید.
وردپرس در حال حاضر از وارد کردن داده ها به صورت پست ها (مقالات) و بسیاری از جزئیات یا ویژگی های پشتیبانی شده توسط پلت فرم انتشار محتوایی پشتیبانی می کند. بسیاری از اسکریپت های وارد کردن محتوا را می توانید در قسمت درون ریزی → ابزار از صفحه های مدیریت وردپرس خود پیدا کنید.
نصب افزونه WordPress Importer
برای نصب افزونه WordPress Importer در وردپرس دو راه وجود دارد. راه اول اینکه افزونه را به صورت زیر نصب کنید.
1- به بخش افزودن افزونه در وردپرس خود بروید.
2- عبارت WordPress Importer را در بخش جستجو وارد کنید.
3- پس از یافتن افزونه آن را نصب نمایید.
اما این برای حالتی می باشد که محتوای شما مربوط به سیستم مدیریت محتوای وردپرس باشد. اگر وارد بخش درون ریزی از قسمت ابزار شوید، لیستی از پرونده های مختلف را مشاهده خواهید نمود. شما می توانید فایل ها با پسوند های مختلفی را به وردپرس انتقال دهید. به عنوان مثال، شما می توانید پرونده RSS را به راحتی در وردپرس درون ریزی نمایید. کافیست افزونه مربوط به این کار را نصب نمایید. در این جا وردپرس برای حالات مختلف افزونه های کاربردی را معرفی نموده است. شما به راحتی می توانید با نصب این افزونه ها درون ریزی را انجام دهید.
آموزش درون ریزی
در قسمتی از این لیست عبارت “درونریزی نوشتهها، برگهها، دیدگاهها، زمینههای دلخواه، دستهها و برچسبها از پروندهی برونبری وردپرس.” را مشاهده می کنید. اگر از قبل افزونه WordPress Importer را نصب کرده باشید در این قسمت عبارت “اجرای درون ریز” را شماهده خواهید نمود در غیر این صورت عبارت “هماکنون نصب کن” را مشاهده خواهید کرد که با کلیک بر روی آن افزونه Import وردپرس نصب خواهد شد.
پس از نصب و راه اندازی این افزونه، پنجره ای را مشاهده خواهید کرد که باید فایل مورد نظر خود را وارد نمایید. در این قسمت می بایست فایل XML خود را که از قبل تهیه نموده اید انتخاب نمایید. و سپس بر روی بارگذاری و دورن ریزی کلیک نمایید.
در مرحله بعدی می بایست یک نام برای نویسنده نوشته های انتقال داده شده انتخاب کنید و یا می توانید در قسمت بعدی یکی از کاربران سایت را به عنوان نویسنده این نوشته ها انتخاب کرده تا در سایت به عنوان نویسنده این پست ها قرار داده شود. همچنین با فعال کردم گزینه ” دانلود و درونریزی فایلهای پیوست” فایل های ضمیمه نوشتهها (یا هر محتوای انتقال یافته دیگر) هم به سایت جدید اضافه می شوند.
محدودیتهای سرور و وردپرس
رفع محدودیت های سرور به دو صورت امکان پذیر است:
۱- رفع محدودیت ها در هاست: برخی از سرورها به گونه ای هستند که خودتان میتوانید در داخل هاست تغییرات را ایجاد کنید و محدودیت ها را از بین ببرید. یعنی این دسترسی برای شما به عنوان صاحب سایت وجود دارد.
۲- رفع محدودیت ها به کمک قطعه کدها: اگر با روش اول نتوانستید کاری کنید میتوانید قطعه کدهایی را در فایلهای اساسی و مهم در هاست وارد کنید تا مشکل و محدودیتها برطرف شود. فقط یادتان باشد قبل از هر کاری نسخه پشتیبان تهیه کنید.
wp-config.php: برای رفع محدودیت حافظه php
define('WP_MEMORY_LIMIT', '96M'); define( 'WP_MAX_MEMORY_LIMIT', '256M' );
php.in: برای افزایش اندازه فایل و افزایش زمان اجرای دستورات
; Increase maximum post size post_max_size = 64M ; Increase execution time max_execution_time = 300 memory_limit = 99M upload_max_filesize = 64M
htaccess.:
php_value memory_limit 256M php_value upload_max_filesize 256M php_value post_max_size 256M php_value max_execution_time 300 php_value max_input_time 300
function.php:
@ini_set( 'upload_max_size' , '64M' ); @ini_set( 'post_max_size', '64M'); @ini_set( 'max_execution_time', '300' );
نتیجه گیری
در مقاله دانلود افزونه WordPress Importer (آموزش جامع درون ریزی) ابتدا به معرفی کامل این افزونه پرداختیم. سپس آموزش هایی در خصوص نصب این افزونه ارائه دادیم. سپس آموزش جامع درون ریزی را برای شما شرح دادیم. در نهایت قطعه کدهایی را برای رفع مشکلات احتمالی برای شما ارائه دادیم. امیدواریم از معرفی و ارائه آموزش های لازم در خصوص افزونه WordPress Importer لذت کافی را برده باشید.