آموزش ساخت فرم ثبت نام در وردپرس بدون افزونه (فرم عضویت وردپرس)(جامع)

در ادامه دوره کامل آموزش وردپرس از مرجع آموزش وردپرس می رسیم به آموزش های کمی حرفه ای تر! در این مقاله به آموزش ساخت فرم ثبت نام در وردپرس بدون افزونه می پردازیم. در واقع برای راه اندازی عضوگیری در وردپرس از فرم عضویت وردپرس استفاده می کنیم. پیش از شروع آموزش مقدماتی در مورد آموزش ساخت فرم ثبت نام در وردپرس و روش های آن ارائه می دهیم. در ادامه نیز به آموزش کامل و گام به گام ساخت فرم ثبت نام در وردپرس بدون افزونه خواهیم پرداخت. با این آموزش کاربردی از وردپرس باران با ما همراه باشید.

عضویت در وردپرس (ثبت نام در وردپرس)

همه دارایی یک سایت به بازدیدکنندگان آن می باشد. وبسایتی که بازدید نداشته باشد، فعالیت آن بیهوده است. هر مدیر سایتی تلاش می کند تا بازدیدکنندگان بیشتری را جذب نماید. یکی از روش های افزایش بازدید، داشتن بازدیدکنندگان ثابت است. با آموزش ساخت فرم ثبت نام در وردپرس بدون افزونه می توانید بازدیدکننده سایت را به عضو ثابت سایت تبدیل کنید. ثبت نام کاربران در وردپرس موجب ترافیک بازگشتی برای سایت می شود.

با تولید محتوای اختصاصی برای کاربران عضو، ارائه برخی خدمات سایت به کاربران ثبت نامی و… می توان کاربران را به تکمیل فرم عضویت وردپرس ترغیب نمود. مثلا اگر لینک دانلود در سایت دانلودی شما صرفا برای کاربران عضو سایت نمایش داده شود. یا محتوایی صرفا به کاربران عضو سایت نمایش داده شود.

در ادامه به معرفی روش های فعالسازی عضویت در وردرپس می پردازیم. همچنین آموزش ساخت فرم ثبت نام در وردپرس بدون افزونه را کاملا ارائه می دهیم. پس با آموزش راه اندازی عضوگیری در وردپرس با ما همراه باشید.

ساخت فرم ثبت نام در وردپرس

آموزش ساخت فرم ثبت نام در وردپرس و عضویت کاربران در حالت کلی به سه روش امکان پذیر است.

  • روش اول استفاده از فرم ثبت نام وردپرس بدون افزونه
  • روش دوم استفاده از افزونه فرم ثبت نام وردپرس
  • روش سوم استفاده از کدنویسی اختصاصی برای ساخت فرم عضویت وردپرس

در ادامه به معرفی کوتاهی از روش های نام برده خواهیم پرداخت.

1- فرم ثبت نام در وردپرس بدون افزونه

روش اول برای راه اندازی عضوگیری در وردپرس استفاده از فرم ثبت نام وردپرس می باشد. در این روش بدون نیاز به برنامه نویسی یا افزونه خاصی می توانید عضویت در وردپرس را فعال نمایید. در این روش ثبت نام کاربران، فرم ثبت نام و ورود و تنظیمات آن تماما از فرم های پیش فرض وردپرس استفاده می شود. در این مقاله به طور کامل به آموزش ساخت فرم ثبت نام در وردپرس به این روش خواهیم پرداخت.

مزیت ها:

  • بدون نیاز به هزینه
  • راه اندازی سریع
  • مدیریت آسان

معایب:

  • امکانات کم
  • ظاهر فرم پیش فرض وردپرس
  • صفحه ثبت نام وردپرس

2- افزونه فرم ثبت نام وردپرس

یکی از روش های ساده و البته حرفه ای برای آموزش ساخت فرم ثبت نام در وردپرس استفاده از افزونه می باشد. برای فرم عضویت در وردپرس افزونه های حرفه ای یا ساده ای توسعه داده شده اند. افزونه های ساده امکان ایجاد فرم ثبت نام را در هر کجای سایت ایجاد می کنند. همچنین افزونه های حرفه ای عضوگیری وردپرس امکاناتی بیشتر برای مدیریت پروفایل کاربران را فراهم می کنند. آموزش ساخت فرم ثبت نام در وردپرس با افزونه را بزودی با معرفی بهترین افزونه های عضویت وردپرس ارائه خواهیم داد.

مزیت ها:

  • امکانات عالی
  • ظاهر زیبا
  • فرم ثبت نام وردپرس در مکان دلخواه

معایب:

  • تنظیمات پیشرفته
  • افزونه حرفه ای هزینه دارد

3- کدنویسی اختصاصی برای ساخت فرم عضویت وردپرس

راه دیگری که برای ساخت فرم ثبت نام وردپرس وجود دارد استفاده از کدنویسی اختصاصی است. این روش در طراحی بسیاری از قالب ها به طور پیش فرض انجام می شود. در این روش فرم عضویت وردپرس کاملا اختصاصی و هماهنگ با قالب شما می باشد. البته اگر قالب شما از قبل این امکان را نداشته باشد برای طراحی فرم به این روش باید هزینه های طراحی را به برنامه نویس پرداخت نمایید.

مزیت ها:

  • ظاهر فرم ثبت نام کاملا اختصاصی
  • امکانات دلخواه

معایب:

  • نیازمند کدنویسی
  • هزینه بالا

آموزش ساخت فرم ثبت نام در وردپرس بدون افزونه

راه اندازی عضوگیری وردپرس به روش اول که در بالا اشاره شد در این قسمت آموزش داده می شود. سعی می کنیم آموزش ساخت فرم ثبت نام در وردپرس به صورت گام به گام و به طور جامع باشد. ابتدا با یک مقدمه در مورد تنظیمات وردپرس برای عضوگیری آغاز می کنیم. سپس یک چک لیست از مراحل راه اندازی عضویت در وردپرس ارائه می دهیم. در ادامه نیز طبق مراحل آموزش را ارائه خواهیم داد. با ما در وردپرس باران همراه باشید.

ثبت نام کاربران در وردپرس

به طور پیش فرض امکان User Registration یا عضویت در وردپرس فراهم شده است. البته این امکان در حالت پیش فرض فعال نیست. فعال کردن عضویت در وردپرس به راحتی تنظیمات دیگر وردپرس از پیشخوان امکان پذیر است. فعال کردن ثبت نام کاربران در وردپرس پیشتر در آموزش تنظیمات وردپرس بررسی شد. امکان عضویت در وردپرس و ورود به وردپرس از یک صفحه که خود وردپرس فراهم کرده است، امکان پذیر است. در ادامه توضیح می دهیم که چگونه عضویت در وردپرس را فعال کنیم؟ همچنین چگونگی عضویت و ورود کاربران به سایت را بررسی می کنیم. پس با ادامه آموزش عضو گیری در وردپرس همراه ما باشید.

آموزش ساخت فرم ثبت نام در وردپرس طبق چک لیست زیر ارائه می شود. بنابراین با توجه به مراحل عنوان شده در پایین آموزش را مرحله به مرحله پیش می بریم.

چک لیست مراحل آموزش ساخت فرم ثبت نام در وردپرس

  • 1- فعالسازی عضویت در وردپرس
  • 2- فرم ثبت نام در وردپرس برای عضویت کاربران در وردپرس
  • 3- فرم ورود به وردپرس برای ورود کاربران یه سایت
  • 4- فرم فراموشی رمز عبور برای بازیابی کلمه عبور گم شده یا فراموش شده

در ادامه طبق مراحل سه گانه فوق آموزش ساخت فرم عضویت وردپرس را قدم به قدم پیش می بریم. با ما در وردپرس باران همراه باشید.

آموزش عضو گیری در وردپرس - ثبت نام کاربران در وردپرس

1- فعالسازی عضویت در وردپرس

در صورتی که بخواهیم کاربران سایت امکان ثبت نام در وردپرس  را داشته باشند باید بخش عضویت را فعال نماییم. برای فعالسازی عضویت در وردپرس باید وارد تنظیمات وردپرس شوید. سپس به تنظیمات عمومی وردپرس مراجعه نمایید. در این بخش گزینه ای جهت فعالسازی ثبت نام در ورپرس وجود دارد. پیشتر در آموزش تنظیمات وردپرس و بخش تنظیمات عمومی وردپرس به طور کامل در مورد عضویت در وردپرس توضیح دادیم. توضیحات بسیار مهمی در خصوص عضوگیری در وردپرس و نقش پیش فرض کاربران در آن آموزش آمده است. در صورتی که هنوز مقاله آموزش تنظیمات را مطالعه نکرده اید، پیشنهاد می کنیم ابتدا به آن مقاله در لینک زیر مراجعه نمایید.

پیشنهاد وردپرس باران: آموزش تنظیمات وردپرس

2- فرم ثبت نام در وردپرس برای عضویت کاربران در وردپرس

پس از فعالسازی عضویت در وردپرس همه چیز مهیای ثبت نام کاربران در وردپرس می باشد. برای اینکه کاربران بتوانند از فرم ثبت نام در وردپرس استفاده کنند باید وارد صفحه عضویت شوند. برای اینکار می توانیم لینک صفحه عضویت وردپرس را در هر جای سایت که تمایل داشته باشیم قرار دهیم. مثلا در منوی بالایی سایت، یک عکس لینک دار در بالای سایت یا در سایدبار و…

لینک ثبت نام کاربران در وردپرس به صورت زیر است:

your-site.com/wp-login.php?action=register

توجه داشته باشید که به جای عبارت your-site.com باید آدرس سایت خود را وارد نماییم.

آموزش عضو گیری در وردپرس - ثبت نام کاربران در وردپرس

3- فرم ورود به وردپرس برای ورود کاربران به سایت

پس از ثبت نام کاربران در وردپرس می توانیم لینک ورود به وردپرس را برای آن ها نمایش دهیم. مشابه آنچه در مورد قرار دادن لینک ثبت نام وردپرس گفته شد، فرم ورود را نیز می توانید از هر کجایی برای کاربران لینک کنید. لینک ورود کاربران در وردپرس به صورت زیر است:

your-site.com/wp-login.php

4- فرم “رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟” برای بازیابی کلمه عبور گم شده یا فراموشی رمز عبور

یکی دیگر از مسائل مهم در ایجاد فرم عضویت در وردپرس، امکان بازیابی کلمه عبور گم شده یا فراموش شده توسط کاربر می باشد. با فعالسازی عضوگیری در وردپرس طبق مراحل بالا تمام امکانات ساخت فرم ثبت نام در وردپرس بدون افزونه فراهم شده است. برای افزودن امکان بازیابی کلمه عبور کافی است لینک زیر را در محل دلخواه قرار دهید تا کاربران با مراجعه به آن امکان ریست کردن رمز عبور خود را داشته باشند. لینک بازیابی رمز عبور وردپرس به صورت زیر است:

your-site.com/wp-login.php?action=lostpassword

نتیجه گیری

در این جلسه از آموزش وردپرس به آموزش ساخت فرم ثبت نام در وردپرس بدون افزونه و عضویت در وردپرس پرداختیم. با یک مقدمه عضو گیری در وردپرس را معرفی کردیم. سپس به آموزش ثبت نام کاربران در وردپرس با یک روش مشخص پرداختیم. گفتیم برای عضوگیری در وردپرس ابتدا باید گزینه عضویت را از تنظیمات فعال کنیم. سپس کاربران را به صفحه عضویت در وردپرس هدایت کنیم. برای ثبت نام کاربران در وردپرس و ورود به وردپرس لینک های مربوطه را ارائه دادیم. امیدواریم از این جلسه از آموزش گام به گام وردپرس استفاده لازم را برده باشید. با ما در آموزش های بعدی همراه باشید.


پیشنهاد وردپرس باران:

لیست سایر آموزش های دوره آموزش گام به گام وردپرس: دوره کامل آموزش وردپرس


 

23 دیدگاه. دیدگاهی بگذارید

  • سلام
    شما لینک صفحه ثبت نام و ورود رو گزاشتین.
    میشه لینک فراموشی رمزعبور هم بگزارید؟

    پاسخ
    • مجتبی تبسمی
      مجتبی تبسمی
      2019-07-21 10:43

      سلام دوست من. مقاله با معرفی فرم “رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟” بروز شد. لینک فراموشی رمز عبور نیز در آموزش ارائه شد. برای شما آرزوی موفقیت دارم

      پاسخ
      • این تیری که زدی برای این مطلب مناسب نیست زدی ساخت فرم ثبت نام یعنی باید با کد نویسی یه فرم بسازی نه یه سری مطلب پیش پا افتاده که کپی پیست شدن

        پاسخ
        • مجتبی تبسمی
          مجتبی تبسمی
          2022-08-13 10:37

          سلام دوست من
          در عنوان مطلب درج شده است ساخت فرم ثبت نام در وردپرس بدون افزونه و آموزش مرتبط نیز در محتوا آمده است. در وردپرس تقریبا برای اکثر نیازهای عمومی نیازی به کدنویسی نیست. ضمن اینکه تمام مطالب وردپرس باران بدون حتی یک خط کپی به صورت اختصاصی تدوین و ارائه شده اند و اگر یک جمله در تمام سایت پیدا کنید که از جایی کپی شده است جایزه شما یک قالب یا افزونه رایگان به انتخاب خودتان محفوظ است.
          موفق باشید

          پاسخ
  • سلام
    لطفا بفرمائید برای اینکه ثبت نام بعد از تایید ایمل کامل بشه رو چی کار باید بکنیم البته بدون افزونه
    ممنون

    پاسخ
    • مجتبی تبسمی
      مجتبی تبسمی
      2019-09-21 16:47

      سلام دوست من. برای مدیریت و کنترل بیشتر روی کاربران لازم است تا از یک افزونه مدیریت کاربران حرفه ای استفاده نمایید. به عنوان بهترین گزینه پیشنهادی افزونه آلتیمیت ممبر به شما امکان تایید کاربران توسط مدیرت یا تایید از طریق ایمیل را می دهد. با آرزوی موفقیت برای شما

      پاسخ
  • چطوری میتونم چندتا فیلد اضافه کنم موقع ثبت نام ؟
    اطلاعات بیشتری بخوام .

    پاسخ
    • مجتبی تبسمی
      مجتبی تبسمی
      2020-09-24 17:38

      سلام دوست من
      برای ساخت فرم ثبت نام سفارشی با انواع فیلدهای دلخواه می توانید از افزونه های مدیریت کاربران مثل آلتیمیت ممبر یا پروفایل بیلدر استفاده کنید. هر دو افزونه عضویت وردپرس همراه با تمام افزونه های جانبی و امکانات بی نظیر و بدون محدودیت در وردپرس باران معرفی شده اند.
      با سپاس

      پاسخ
  • Avatar
    گودرزي
    2020-09-26 23:33

    با سلام
    ضمن تشكر از توضيحات شما، با همين افزونه User Registration امكان ساخت فرم بدون نياز به رمز عبور هست؟ اگر بله تنظيمات مربوطه چگونه است؟ من نيازي به عضويت افراد در سايت ندارم و فقط فرم جهت دريافت اطلاعات نياز دارم، اما اين افزونه فرم را بدون فيلد رمز عبور نمي سازد.
    با تشكر مجدد

    پاسخ
    • مجتبی تبسمی
      مجتبی تبسمی
      2020-09-27 10:03

      سلام خانم گودرزی
      امکان User Registration از امکانات پیش فرض وردپرس برای ساخت فرم ثبت نام بدون افزونه است. در واقع این امکان برای مدیریت ثبت نام و ورود کاربران به سایت است و برای دریافت اطلاعات مناسب نیست.
      در صورتی که به فرم دریافت اطلاعات از کاربران نیاز دارید پیشنهاد ویژه می شود راهنمای جامع انتخاب فرم ساز را در صفحه افزونه فرم ساز مطالعه کنید.
      با سپاس

      پاسخ
    • Avatar
      بهره بر
      2023-12-18 10:14

      سلام وقت بخیر
      آیا میشه با این افزونه
      طوری درستش کنیم که عضویت در سایت فقط با لینک ارسالی امکان پذیر باشه ؟

      پاسخ
      • پشتیبانی فنی
        پشتیبانی فنی
        2023-12-18 17:29

        سلام دوست من
        در روش معرفی شده امکان ثبت نام و ورود بدون افزونه را خواهید داشت و امکان ارسال لینک دعوت در این روش وجود ندارد.
        با سپاس

        پاسخ
  • Avatar
    بابک پورحسین
    2021-04-12 01:58

    سلام . من برابر اموزش پیش میرم ولی زمانیکه یوزر جدید میخواد ثبت نام کنه پیغام خطای زیر میاد :
    Forbidden
    You don’t have permission to access this resource.

    پاسخ
    • مجتبی تبسمی
      مجتبی تبسمی
      2021-04-13 10:39

      سلام آقای پورحسین
      برای ایجاد ناحیه حساب کاربری پیشرفته و مدیریت کامل کاربران شامل ورود و خروج، تغییر رمز عبور، فراموشی رمز، مدیریت سفارش ها، فاکتور ها، دانلود ها و… پیشنهاد می شود از یک افزونه حرفه ای مثل افزونه Profile Builder یا افزونه Ultimate Member در بخش افزونه های عضویت وردپرس استفاده کنید.
      اما در مورد مشکل ثبت نام و خطای 403 Forbidden در وردپرس دلایل مختلفی می تواند داشته باشد که پیشنهاد می شود موارد زیر را یکی پس از دیگری بررسی کنید:
      اگر افزونه جدید نصب کردید آن را غیرفعال کنید.
      سطح دسترسی تمام فایل ها و فولدر ها بر روی هاست باید به ترتیب 644 و 755 باشد.
      فایل htaccess روی هاست را پاک کنید. (قبلا یک بکاپ از آن تهیه کنید)
      با سپاس

      پاسخ
  • Avatar
    کریم زاده
    2021-06-21 09:04

    آیا با وجود افزونه های مدیریت کاربران و عضویت وردپرس چه نیازی به یادگیری ساخت فرم ثبت نام در وردپرس بدون افزونه هست؟ مگر افزونه ها برای سادگی کار نیستند؟

    پاسخ
    • مجتبی تبسمی
      مجتبی تبسمی
      2021-06-21 12:52

      سلام آقا/خانم کریم زاده
      تبریک به این دقت نظر شما و سوالی که مطرح کردید و اینکه این سوال ممکن است سوال خیلی از کاربران دیگر نیز باشد. پس سعی می کنم با شرح کاملتر پاسخ بدهم.
      ساخت فرم ثبت نام با افزونه های عضویت وردپرس معمولا برای سایت های کاربر محور، فروشگاهی و… بدون شک بهترین انتخاب است.
      اما برای یک سایت که شاید چند مدیر و نویسنده دارد و کاربران دیگری عضو سایت نمی شوند و به طور کلی سایت کاربر محور نیست شاید ساخت فرم ثبت نام در وردپرس بدون افزونه که در این آموزش معرفی شده است بهترین انتخاب برای جلوگیری از نصب افزونه اضافی باشد.
      چون نصب تعداد افزونه بیشتر در سایت موجب کاهش بهره وری سایت می شود، پس همراه سعی می کنیم تا جای امکان از نصب افزونه خودداری کنیم.
      اما برای سایت فروشگاهی، سایت کاربر محور یا هر سایتی که نیاز است کاربرانی در سایت عضو شوند بهتر است از افزونه استفاده شود.
      با سپاس

      پاسخ
  • Avatar
    کریم زاده
    2021-06-27 12:05

    و آیا در روش معرفی شده ایجاد فرم ثبت نام و پروفایل در وردپرس در ظاهر سایت انجام میشه یا در پیشخوان کاربران پروفایل دارند؟

    پاسخ
    • مجتبی تبسمی
      مجتبی تبسمی
      2021-10-30 10:12

      سلام دوست من
      در روش بدون افزونه تمام موارد در پیشخوان وردپرس انجام می شود و پروفایل کاربری نیز در پیشخوان مشاهده می شود. البته سطح دسترسی کاربران محدود است و فقط می توانند پروفایل شناسنامه خود را مشاهده کنند و به سایر بخش های مدیریت سایت دسترسی ندارند.
      اما در روش حرفه ای تر می توانید از افزونه های معرفی شده برای مدیریت کاربران استفاده کنید و تمام فرآیندهای ورود، ثبت نام، فراموشی رمز و… در ظاهر سایت و با فرم های زیبایی نمایش داده می شوند و کاربران پیشخوان وردپرس را مشاهده نمی کنند.
      با سپاس

      پاسخ
  • سلام
    ممنون برای اموزشتان
    یه مشکلی دارم و امیدوارم که شما کمکم کنید
    من دکمه ورود و ثبت نام رو طراحی کردم در المنتور
    و طبق اموزش شما در تنظیمات وردپرس عضویت رو فعال و نقش کاربران جدید رو هم بر روی مشتری گذاشتم
    سوال اینجاست چرا بعد از ثبت نام و ورود کاربر در سایت اونها وارد سایت میشوند اما وارد وردپرس من میشود و اون نوار پیشخوان وردپرس در بالای سایت نشان داده میشود؟
    چند روز درگیر همین موضوع هستم و کسی هم کمک نمیکند حلش کنم ممنون میشوم راهنمایی کنید

    پاسخ
    • مجتبی تبسمی
      مجتبی تبسمی
      2021-08-25 16:40

      سلام دوست من
      به طور کلی وقتی از فرم ثبت نام پیش فرض وردپرس برای مدیریت ورود و عضویت کاربران استفاده می کنید این موارد وجود دارد.
      یعنی نوار دسترسی سریع بالایی و شناسنامه پروفایل کاربری فعال خواهد بود و کاربران پس از ورود نیز به صفحه پیشخوان وارد می شوند.
      در صورتی که بخواهید یک مدیریت کاربران حرفه ای داشته باشید می توانید از یکی از افزونه های زیر استفاده کنید که در تنظیمات تمام موارد مورد نظر شما و بسیاری امکانات پیشرفته دیگر مثل تنظیمات ایمیل ها، تغییر فیلدهای عضویت، ساخت فرم های ثبت نام مختلف برای دسته کاربران مختلف، ریدایرکت پس از ورود به لینک دلخواه و… در کنترل شما خواهد بود.
      افزونه پیشنهادی اول: افزونه Profile Builder Pro
      افزونه دوم : افزونه Ultimate Member
      با سپاس

      پاسخ
  • افزونه چی شد پس؟!

    پاسخ
    • مجتبی تبسمی
      مجتبی تبسمی
      2021-11-16 10:06

      سلام دوست من
      در این صفحه آموزش ساخت فرم ثبت نام در وردپرس بدون افزونه آموزش داده شده است.
      در روش حرفه ای تر اگر بخواهید با یک افزونه حرفه ای و در ظاهر سایت فرم های ورود و ثبت نام را برای کاربران نمایش دهید می توانید از افزونه های مدیریت کاربران که در بخش نظرات همین صفحه معرفی کردم استفاده کنید.
      با سپاس

      پاسخ
  • خیلی ممنون از توضیحاتتون.
    اگه کاملتر هم توضیح میدادین خیلی بهتر میشد.
    سپاس

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

آموزش عضو گیری در وردپرس - ثبت نام کاربران در وردپرس
آموزش وردپرس
آموزش وردپرس
افزونه های ضروری
فهرست