معرفی الگوریتم های گوگل برای بهینه سازی سایت – قسمت اول

این بار در مرجع آموزش سئو، از سری مجموعه مقالات سئو چیست؟ – آموزش مفاهیم اولیه سئو با مقاله ای تحت عنوان معرفی الگوریتم های گوگل برای بهینه سازی سایت در خدمت شما عزیزان هستیم. موفقیت در گوگل چیزی نیست که به آسانی به دست بیاید. موتور جستجوی گوگل برای رتبه دادن به سایت ها و صفحات از قوانین و روش های مختلفی بهره می برد. این قوانین هر کدام وظایف خاصی را را بر روی سایت بررسی می کنند. به این مجموعه قوانین الگوریتم های گوگل گفته می شود که جهت رتبه بندی و گاهی هم جریمه سایت ها در نظر گرفته شده است.

در ادامه به معرفی این الگوریتم ها می پردازیم و به شما توضیح خواهیم داد، گوگل هر روز در حال تغییر در الگوریتم های خود می باشد. تاکنون هیچ کس نتوانسته به صورت 100 درصدی الگوریتم های گوگل را شناسایی کند چون گوگل به صورت مستقیم اطلاعات را در اختیار کاربران قرار نمی دهد. سایت MOZ یکی از این سایت ها است که به صورت تخصصی این کار را انجام می دهد.

معرفی الگوریتم های گوگل برای بهینه سازی سایت :

  • الگوریتم پنگوئن
  • الگوریتم پاندا
  • الگوریتم مرغ مگس خوار
  • الگوریتم کبوتر
  • الگوریتم PayDay Loan
  • الگوریتم  Page Layout
  • الگوریتم Page Authority
  • الگوریتم کافئین
  • الگوریتم گورخر
  • الگوریتم mobilegeddon

آشنایی و معرفی الگوریتم های گوگل برای بهینه سازی سایت

معرفی الگوریتم پنگوئن – الگوریتم پنگوئن گوگل چیست؟

در دوره ای گوگل برای تشخیص مناسب بودن محتوای یک صفحه با کلمه جستجو شده، مبنا را بر پرتکرار بودن آن کلمه کلیدی در متن و لینک های ورودی به آن سایت را مبنا قرار داده بود. بسیاری از صاحبان سایت ها، از این شکاف استفاده نموده و با خرید لینک های انبوه و بدون ارتباط موضوعی خاص با نوشته، خود را به صدر نتایج گوگل رساندند.  در 24 آوریل سال 2012 بود که گوگل با انتشار اولین نسخه از الگوریتم پنگوئن، این مشکل را برطرف نمود. با انتشار این الگوریتم، بسیاری از سایت ها جایگاه خود را از دست دادند و برخی از سایت ها جایگاه واقعی تر نسب به قبل دریافت کردند.

لینک مقاله کامل این الگوریتم: معرفی الگوریتم پنگوئن – الگوریتم پنگوئن گوگل چیست؟

معرفی الگوریتم پاندا – الگوریتم پاندا گوگل چیست؟

در مقاله آموزش تولید محتوا در وردپرس – چگونه تولید محتوا کنیم؟ بحثی را با عنوان کپی ممنوع!!! پیش کشیدیم. در آن جا هم توضیح دادیم که هرگز کپی نکنید. عملکرد الگوریتم پاندا به این شکل است که محتوای کپی را از محتوای مفید و به روز تشخیص می دهد. این الگوریتم در فوریه سال 2011 توسط گوگل رو نمایی شد. الگوریتم پاندا باعث گردید، که سایت هایی که دارای محتوای کپی شده از سایت های دیگر هستند، به راحتی تشخیص داده شوند.

لینک مقاله کامل این الگوریتم: معرفی الگوریتم پاندا – الگوریتم پاندا گوگل چیست؟

معرفی الگوریتم مرغ مگس خوار – الگوریتم مرغ مگس خوار چیست؟

در معرفی الگوریتم های گوگل ، به الگوریتم جدیدی می رسیم. الگوریتم مرغ مگس خوار بر خلاف دو الگوریتم قبلی، تاثیری بصورت مستقیم در نتایج گوگل ندارد. این الگوریتم بر روی کلماتی که کاربران جستجو می کنند عمل می کند و متناسب با کلمه جستجو شده توضیحات متای پست شما را تغییر داده تا کاربر مجاب به کلیک بر روی لینک شما گردد. عملکرد دیگر این الگوریتم در خصوص رفتار کاربران با کلمات جستجو شده و نتایج جستجو می باشد. فرض کنید عده ای عبارت خاصی را در گوگل جستجو می کنند و سایت شما در این کلمه کلیدی در رتبه 6 قرار داشته باشد. حال اگر این افراد همگی لینک شما را به 5 لینک دیگر ترجیح دهند و کلیک کنند، الگوریتم مرغ مگس خوار سایت شما را به رتبه اول خواهد آورد.

لینک مقاله کامل این الگوریتم: معرفی الگوریتم مرغ مگس خوار – الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل چیست؟

آشنایی و معرفی الگوریتم های گوگل برای بهینه سازی سایت

در قسمت اول از مقاله معرفی الگوریتم های گوگل برای بهینه سازی سایت به معرفی سه الگوریتم اول پرداختیم. قسمت دوم این آموزش تحت مقاله ای با عنوان آشنایی با الگوریتم های گوگل برای بهبود رتبه سایت را برای شما دوست داران وردپرس باران ارایه نموده ایم،

در ادامه بخوانید : آشنایی با الگوریتم های گوگل برای بهبود رتبه سایت – قسمت دوم

اگر تاکنون مقاله ی دوره آموزش رایگان سئو را مطالعه نکرده اید، به لینک زیر رفته و لیست آموزش های ما را مطالعه فرمایید.

لینک مقاله : آموزش رایگان سئو در دوره آموزش گام به گام سئو سایت وردپرسی

2 دیدگاه. دیدگاهی بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

آشنایی و معرفی الگوریتم های گوگل برای بهینه سازی سایت
آموزش وردپرس
آموزش وردپرس
افزونه های ضروری
فهرست